Debaty
15/10/2021

Dostupné bydlení

Bydlení a jeho snižující se dostupnost se pro řadu lidí stává stále palčivějším problémem. Co mohou politici udělat pro zlepšení situace a jaké nástroje má stát k dispozici?

O tom budeme diskutovat v úterý 26. 10. 2021 od 18:00 v Impact Hubu (Cyrilská 7) v Brně. Hosty budou Veronika Hegrová, vedoucí obchodu ze společnosti Hypo na míru, a Gabriel Kurtis, ředitel Galerie architektury Brno a urbanista. Debatu bude moderovat Jiří Kokmotos, vedoucí programu ČRo Brno.

Na debatu se můžete hlásit přes přihlašovací formulářKapacita místnosti je omezena.

Brněnské kavárny jsou organizovány Mladými lidovci, Institutem pro křesťansko-demokratickou politiku a nadací Hanns-Seidel-Stiftung.

Na místě budeme dodržovat veškerá hygienická opatření platná v té době. U vchodu budete požádáni o předložení potvrzení o negativním PCR testu (staré max. 7 dní), antigenním testu (staré max. 72 hodin), prodělání onemocnění covid-19 v době ne delší než 180 dní před dnem konání akce nebo o dokončeném očkování proti onemocnění covid-19, přičemž od poslední dávky vakcíny (druhé u dvoudávkových vakcín, první u jednodávkových vakcín), musí uplynout nejméně 14 dní. Během akce vyžadujeme zakrytí dýchacích cest.