Debaty
23/9/2021

Quo vadis česká vědo?

Jaké jsou hlavní české vědecké úspěchy posledních let? Jak si česká věda stojí v době pandemie covidu-19? Kam by měla směřovat? A jaká je politická vůle k podpoře vědy?

O tom budeme diskutovat ve čtvrtek 23. 9. 2021 od 18:00 v Impact Hubu (Cyrilská 7) v Brně. Hosté Brněnské kavárny s názvem „Quo vadis česká vědo?“ budou Josef Lazar, ředitel Ústavu přístrojové techniky AV ČR, Ludmila Hamplová, redaktorka Zdravotnického deníku, a Michal Kurečka, předseda správní rady nadačního fondu NEUROSMART

Debatu bude moderovat Viktor Votruba, redaktor Hospodářských novin.

Na debatu se můžete hlásit přes přihlašovací formulář. Kapacita místnosti je omezena. Akce se bude řídit podle hygienických opatření platných v době konání Brněnské kavárny.

Brněnské kavárny jsou organizovány Mladými lidovci, Institutem pro křesťansko-demokratickou politiku a nadací Hanns-Seidel-Stiftung.

Na místě budeme dodržovat veškerá hygienická opatření platná v té době. U vchodu budete požádáni o předložení potvrzení o negativním PCR testu (staré max. 7 dní), antigenním testu (staré max. 72 hodin), prodělání onemocnění covid-19 v době ne delší než 180 dní před dnem konání akce nebo o dokončeném očkování proti onemocnění covid-19, přičemž od poslední dávky vakcíny (druhé u dvoudávkových vakcín, první u jednodávkových vakcín), musí uplynout nejméně 14 dní. Během akce vyžadujeme zakrytí dýchacích cest.